Hedefimiz Önce Türkiye Sonra Dünya Şampiyonluğu

25-28 Nisan tarihleri arasında Erzincan’da yapılacak Türkiye Şampiyonası Yarı Finallerinde Trabzon’u temsil edecek olan okulumuz müdürü Ali Turan, Okul Aile Birliği Başkanı Gülsüm Mazlum, Beden Eğitim Öğretmeni Serkan Alemdaroğlu ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Okan Kölemen ile birlikte Trabzonspor Genel Sekreteri Kemal Ertürk’ü ziyaret ettiler. Ziyarette Genel Sekreter Ertürk’e mozaikler kullanılarak yapılmış Trabzonspor amblemli tablo hediye edildi.  Okul Müdürümüz Ali Turan, Trabzonspor’un U19 ve U17 takımından toplam 20 futbolcunun yer aldığı okul takımı ile önce Türkiye, ardından da Dünya Şampiyonluğu’nu kazanmak istediklerini belirtirken, Genel Sekreter Ertürk de, başarı yolunda kendilerine destek vereceklerini söyledi.

12.04.2023 295

12-04-202312-04-2023